Kocaman bir seneyi geride bıraktınız. 2018 sizin ve aileniz için yep yeni bir sene olacak minik bebeğinizin de size katılmasıyla birlikte aileniz büyüyecek mutluluklar gittikçe çoğalacak? Hamilelikten dolayı bazen zor zamanlar yaşadığınızı biliyoruz ama bunlar gelecek olan ödülün yanında küçücük kalan problemler. Bugün ne olursa olsun moralinizi en üst seviyede tutun hamile olmak demek kötü bir yılbaşı geçirmek anlamına gelmez.

Bugüne özel beslenme kurallarını (alkol, sigara kullanımı hariç) bir kenara bırakın ve güzel bir kaçamak yapın. Bol bol kuruyemiş ve taze meyve sularından hazırlanmış güzel içeceklerle tüm gece keyif yapabilirsin. Aşağıya hamileyken keyifli bir yılbaşı geçirmen için bazı öneriler ve birbirinden tatlı yılbaşı bebekleri bıraktık. Yeni yılda da yüzünüzden gülümseme hiç eksik olmasın, “Mutlu Annelere✨” kocaman “Mutlu Yıllaarr?”

  • Yılbaşı yemeğini sizin ya da eşinizin ailesinde yiyin. Tüm gün boyunca mutfakta yemek pişirmek ve içecekleri hazırlamak için ayakta durmak yapacağınız en son şey olmalı. Gelecek yılbaşını yanınızda götürmek zorunda olduğunuz bir bebekle, yabancı bir yatakta tüm horlamaları dinleyerek, sadece tüm gece boyunca bebeğinizin ağlamalarının suçlusu gibi hissederek geçirebilirsiniz. Sabaha dek gözlerinizi açık tutmak zorunda olduğunuzu düşünün.

  • Tüm dikkatinizi toplayın. Eşiniz, aileniz ve arkadaşlarınız size ve karnınızdaki bebeğinize yiyecek hazırlamayı seveceklerdir. Bunu iyi niyetle kabul etmeye kendinizi zorlamalısınız. Bize güvenin, gelecek yılbaşı onlar sizin kapınızı çalacak, sevgili bebeğinizi kucaklarına alarak fotoğraflarını çekmenizi isteyeceklerdir.

  • Güzelce giyinin, saçlarınızı ve makyajınızı yapın. Artık yaşamın koşturmacasından bir kenara çekilip dinlenmek istediğinizde dostlarınıza ve çocuklarınıza bu özel günde çekilmiş fotoğraf ve videoları göstermek isteyeceksiniz. Şıklığınızdan ve güzelliğinizden taviz vermeyin!

  • Aralıkta da olsak çok kalın giyinmeyin. Tüm yiyecekler, insanlar ve hissedilen heyecan, geçirdiğiniz bu büyülü 9 ayın her bir gününü kesinlikle daha gülerek anımsamanıza yarayacaktır. Yiyeceklerden dolayı sıcaklayacağınız için de çok kalın giyinmeyin.

  • Yılbaşı sabahı geç uyanın. Akşam uzun bir gece sizi bekliyor. Eğlencenin tadını çıkaracağınızı düşünerek sabah erken kalkmayın.
Daha Fazla Genel

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir