Bahar aylarının gelmesiyle gardırop değişimimizi de başlatmış olduk. Güneşli havalar bize enerji verirken dış görünüşümüzü de enerjik ve trend sahibi tutmak elimizde. Bu yazımızda 2018 ilkbahar/yaz sezon trendlerini sizinle paylaşmak istedik. Siz de gardırobunuzu bu trendlere uyarak düzenleyebilirsiniz.

  • Lavanta Rengi

2017 sonbaharı dahaçok koyu renkler etrafında yoğunlaşırken 2018 ilkbahar/yaz trendlerinde pastel renkleri sık sık görebilirsiniz. Defilelerde de kendini gösteren lavanta rengi bu sezonun hit parçalarında yerini belirledi bile.

  • Denime farklı bir dokunuş: Beyaz Denim

Gardırobumuzun olmazsa olmazı denim’I bu sezon beyaz renklerde çok görebilirsiniz. Beyaz denim ile hem asaleti hem de sadeliği yakalayabilirsiniz. Özellikle beyaz denim ceketler bu sezonun hit parçası olmaya aday.

  • Uçuş uçuş elbiseler

Baharın habercisi olan uçuş uçuş elbiseler bu sezon da hit parçalardan. İster mini, ister midi isterseniz maksi boylarda kullanabileceğiniz elbiseler ile rahatlığı ve şıklığı bütünleştirebilirsiniz. Romantik bir görüntü yakalamak için bu elbiselere gardırobunuzda mutlaka yer ayırmalısınız.

  • Dikey Çizgi Deseni

Yaz/bahar koleksiyonlarının habercisi çizgi deseni bu sezon da büyük bir yer kaplıyor. İster kalın, ister siyah beyaz isterseniz de rengarenk! Çizgi desenli bir parka ile sezon trendine ayak uydurabilirsiniz

  • Mini Boy Çantalar

Büyük çantaların kullanımı ne kadar rahat olursa olsun bu sezonu minik pratik çantalar ele geçiriyor. Bizi büyük çantaların hezimetinden kurtaracak bu trend oldukça pratik.

  • Canlı Pembe

Hepimizin olmazsa olmazı pembe rengi bu sezon en parlak tonlarıyla karşımızda. ‘Fuşya’ olarak bildiğimiz bu enerjik rengi kombinlerinizde kullanarak farklı ve iddialı bir görünüm yakalayabilirsiniz.

  • Dekoratif Denimler

Baharla beraber çiçek açan sadece ağaçlar değil aynı zamanda denimler! Defilelerde birbirinden farklı tasarımcılar tarafından yorumlanan dekoratif denimlerde çiçek patentleri yine ilk yerini aldı. Siz de bahar coşkusunu denimlerinize yansıtmaya ne dersiniz?

  • Canlı Turuncu

İlkbahar/yaz sezonunun canlı renklerinden olmazsa olmaz bir tanesi de turuncu! Enerjik özellikleriyle bilinen turuncu baharı en güzel şekilde hissetmenizi sağlayacak. Bu iddialı rengi koyu tonlarla kombinleyip güzel bir tarz yakalayabilirsiniz.

 

Daha Fazla Alışveriş

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir