Kültürümüzde yeni doğan bebeğin ailesine bebek için bir hediye almak yatar. Bunu her yakınımıza, dost ailemize, arkadaşlarımızın yeni doğan çocuklarına hep yaparız. Bunlar yapıldıktan sonra aynı şekilde insanlarında bize yapması kültürümüzde beklenmektedir.

Bu şekilde insanlar birbirini sevindirerek veyahut destek olarak bu halka sürekli büyümeye, çoğalmaya devam etmektedir.

Bu yeni doğan bebeğe götürülen hediyelerin en çok alınanı ve en çok değer verileninin altın olduğunu bilmekteyiz en azından bir çeyrek altın takıldığını çoğu yerde duymuşsunuzdur. Ancak günümüzde altın fiyatlarının yükselmesiyle insanlar alamayabiliyor ya da daha düşük gramajlı veyahut ayarlı altın alma yoluna giriyor. Bu tür alımlarda da acaba ayıp olur mu gibi sorular çok fazla duyulabilmekte.

Happy Mom and Kids ailesi olarak sizin için yenidoğan bebeğe götürülebilecek hediyeleri sıraladık.

Gelin birlikte inceleyelim…

Bebek Kıyafeti

Bebek kıyafetleri, bebeğin sürekli olarak kullanması gereken hatta her insanın vazgeçilmezi olan ürünlerdir. Bu sebeplerle bir bebek kıyafeti götürmek en iyi alternatif hediye olarak karşımıza çıkmaktadır. Bir zıbının veyahut bir şapka setinin bebeğin ne kadar çok işine yarayacağını düşünmenize bile gerek yok.

 Erkek ve ya kız yenidoğan bebek organik kumaş kıyafetleri incelemelisiniz…

Bebek Aksesuarları

Aksesuarlardan kastımızsa biberon, emzik gibi ürünlerdir. Bu tür ürünler kesinlikle belli aylardan sonra kesinlikle kullanılacak ve bebeğin zorunlu ihtiyaçları listesinde bulunmaktadır. Bu ürünleri hediye olarak götürüp kendinize kolay bir alternatif çıkartabilirsiniz.

Şirin mi şirin bebek önlüklerine de bakmayı unutmayın…

Bebek Havlusu ve Bakım Seti

Mutlaka her insan gibi bebeklerinde gece uyurken üstünü örtmekteyiz. Bu nedenle kaliteli, yumuşak, pofuduk bir battaniye hediyesi bebeğin sürekli kullanabileceği ve sürekli işine yarayacak ürünler listesinde üst sıralarda yerini korumaktadır. Bebek havlusuysa mutlaka bebek ürünü olarak alınıp her bebek yıkandıktan sonra kullanılan bir üründür. Çünkü büyük bir havluyla ya da el havlusuyla kurulamanın zor olduğu veyahut bebeğin cildine zarar verdiğini hepimiz bilmekteyiz. Bu nedenle havlu da çok güzel bir alternatif hediye olarak yerini korumaktadır.

Hastane Çıkış Seti

Bebek sahibi olan sevdiklerinize kullanışlı bir hediye vermek istiyorsanız hastane çıkış setleri en ideal seçeneklerden biridir. Zıbın, patikli pantolon, şapka, iç zıbın ve bebek patiği olmak üzere beş parçadan oluşan bu set, bebeklerin ihtiyacı olan tüm ürünleri kapsıyor. Ürünler, bebeklerin cilt sağlığı düşünülerek yüksek kaliteli ham maddelerden üretilmiş.

Ürünle ilgili daha detaylı bilgi edinmek ve satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.

 

Happy Mom Bag ve Annemize Özel Setimiz

Bebek bakım çantaları, geniş ve kullanışlı tasarımlarıyla ebeveynlerin en fazla ihtiyaç duyduğu ürünler arasında bulunuyor. Bu çantalar dayanıklı kumaşları ve geniş olmalarıyla dikkat çekiyor. Bebek bakım çantaları içine bebek bezleri, pişik kremleri, battaniye, bebek kıyafetleri ve çok daha fazla eşya sığabiliyor. Bu sayede gerek seyahat sırasında gerekse bir aile ziyaretinde hemen bebek çantasına sarılarak bebeğinizin bütün ihtiyaçlarını karşılayabiliyorsunuz. İyi bir bebek çantası ergonomik, hafif ve kolay silinebilir olmalı. Her şeyden önemlisi çantada bebeklere zarar verecek kimyasal maddeler kullanılmamalı.

Olmazsa olmaz Happy Mom Bag unisex renk olarak siyah ve bej olarak tasarlanmıştır.

Happy Mom Bag Fırsat Paketini incelemek için buraya tıklayabilirsiniz.

Keyifli alışverişler dileriz… 💜

Daha Fazla Alışveriş

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir