“Yaz kış fark etmez, hamile olabilirim ama her zaman stil sahibiyim!” diyenlerdenseniz sonbahar sezonununda da oldukça şık görünebilirsiniz. Birbirinden tarz ve havalı kışlık hamile kıyafetleri modelleriyle karşındayız.

Kışlık Hamile Elbiseleri

Yaz-kış elbise giyebilirsiniz. Elbiselerinizi uzun kollu ya da kalın kumaş seçerek botlarla kombinleyin. Üzerinize bol bir hırka alarak elbiselerinizi kombinleyebilirsiniz.

Pançolarla Gösterişi Yakalayın

Pançolar ile hırkalara bir alternatif getirebilir ve cesur bir tarz oluşturabilirsiniz. Taytlarınızı panço ile kombinleyin!

Kışlık Taytlar

Çoğu anne adıyı hamilelikte vücudunu göstermekten kaçınır ancak taytlar sizi sıcak tuttuğu gibi çok rahat kombinlenebilmektedir.

Tek Parça Şıklık: Montlar

Bol ve oversize kabanlar rahat olacakları gibi taytlarla kombinlediğiniz zaman sizi olduğunuzdan zayıf gösterecektir. Büyük ve uzun montlardan korkmayın!

Kışlık Tunikler

Salaş bir tarzınız varsa ve bol kıyafetlerden hoşlanıyorsanız, kış için tunikler sizin kurtarıcınız olabilir. Tuniğinize kısa bir ceket veya salaş bir hırkayla hareket kat, rahatlık kadar şıklığı da yakalayabilirsiniz.

Kışın Nasıl Giyinmek Gerekir?

Kat kar giyinmek, kendinizi ve bebeğinizi sıcak tutmak için anahtar sözcükler. Tüm gardrobunuzu hamile kıyafetleriyle doldurmak zorunda değilsiniz, ancak hamile t-shirt’leri ve hırkalar kurtarıcını olacak. En alta likralı, elastik bir t-shirt giyip, karnınızı tutmasını sağlayabilir, üzerine de hırka, kazak ya da sweat shirt giyebilirsiniz.

Büyük ve sizi sıcak tutacak bir atkınız mutlaka olmalı. Montunuzun ya da kabanınızın üzerine montunuzun rengi ile uyumlu büyük bir atkı ile kışın gidemeyeceğiniz yer yok. Büyük atkılar sıcak tutmayı sağladığı gibi aynı zamanda kıyafetinizin kapatamadığı her şeyi de kapatır 🙂

Hamilelik öncesi giydiğiniz taytlarınız size bir süre daha uzaktan bakıyor olacak. Bu sebeple mutlaka birkaç tane hamile taytı edinin. İyi kalitedeki, yüksek belli birkaç tayt ile soğuk günleri üşümeden ve oldukça şık bir şekilde geçirebilirsiniz.

Karnınız belli bir büyüklüğe ulaştıktan sonra, ayakkabı konusunda biraz sorun yaşamaya başlayacaksınız. Hamilelik öncesinde ya da hamileliğin ilk aylarında rahatlıkla giyebildiğiniz ayakkabılar ayağınıza olmayabilir, olsa bile sizi rahat hissettirmeyebilir. Yaz aylarında bu sorun, şık parmak arası terlik ve sandaletler ile atlatıldı. Peki ya şimdi? Kış için alacağınız ayakkabıların bağcıksız, fermuarsız ya da bantsız slip-on modellerde olmasına özen gösterin; çünkü karnınızla eğilip bağcık bağlamak pek mümkün olmayacak.

Daha Fazla Alışveriş

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir